bank online kopen

Banken

U wilt graag dat uw bank comfortabel is, passend bij uw inrichting en voldoen aan uw persoonlijke wensen.
U heeft bij Villa Jipp keuze uit bankstellen van HK living.
Zo kiest u bij ons uit een mango houten 2-zitsbanken of een leuke 3,5-zitsbank van canvas In diverse kleuren en afmetingen.

Bank online bestellen


Het online bestellen van een bank: is dat wel zo handig? Een van de belangrijkste dingen is dat u precies weet wat de afmetingen zijn.
Dat moet soms in de centimeter precies gaan, want stel dat u een bank bestelt en deze net niet blijkt te passen?
Zonde van de moeite. Bij VillaJipp kunt u terecht voor allerlei soorten banken waarbij uiteraard de afmetingen staan vermeld.
Ook voor een houten bank bent u hier aan het goede adres. Bestel uw teak houten bank bij VillaJipp en voor u het weet is hij al in huis!

Bank kopen


Het is maar net waar u naar op zoek bent. Vindt u het handig om een hocker bank te hebben in zoals een grijs-blauw hocker bank?
Of wilt u liever een laag bankje zonder leuning, waar net wat meer ruimte in uw interieur geeft? Geen probleem bij VillaJipp.
Bij iedere bank staat aangegeven wat de afmetingen zijn van de banken, maar ook wat het materiaal en de kleur is.
Zo heeft u alle belangrijke informatie en is het niet nodig om de deur uit te gaan.
U kunt op deze manier gewoon vanuit huis uw nieuwe bank (stel) bestellen en kunt erop rekenen dat hij snel in huis is.


Nu ook de nieuwe ligbank van Hk living bekijken klikt u dan hier!

Wat is Easyguard Eco Protect

Easyguard Eco Protect is een nieuw product dat zowel natuurlijke, als synthetische stoffen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Tijdens het productieproces van uw zitmeubel wordt de vlekkenbeschermer professioneel
en milieuvriendelijk aangebracht door gecertificeerde medewerkers in de fabriek. Easyguard Eco Protect hecht zich om de vezels, waardoor een beschermende laag ontstaat. Door een vochtige doek op de vlek te leggen zal de vlek meestal verdwijnen. Easyguard Eco Protect voldoet aan de Oeko-Tex Standaard 100, is biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk, dus goed voor mens, dier en natuur.
Mocht de vlek alsnog niet verdwijnen, dan krijgt u van Easyguard speciale, voor uw vlek geproduceerde, middelen om de vlek te verwijderen of komen wij als Easy Furniture Support persoonlijk langs om de vlek professioneel te verwijderen.


banken van VillaJipp


Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor VillaJipp. Banken met een speciale uitstraling, bijzonder mooie barstoelen, bijzettafels en ga zo maar door.
In de sale is het mogelijk om een item voor een nog scherpere prijs te bestellen.
Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
We zorgen ervoor dat uw bestelling altijd zo snel mogelijk geleverd wordt en bij een bestelling van boven de 20 euro betaalt u geen verzendkosten.